Dadler a la Ibsen
(eit må ha)
fest med tannpirker(uten smak;))
1 dl balsamicoeddik
1 god neve sukker
Kok opp - og reduserast til ca halvparten -
10 - 20 minutter - ha i tomatane.
Lurt å gjere på førehand så det får kjølt seg ned.
Sausen kan brukast til dressing eller dipp på bordet .
(eit må ha, syns Solveig)
Grillkrydder på nokon
Sitron, rosmarin, salt og pepper på nokon.
Steikast på 200C ca 20 min.
(eit må ha)
Ta av skallet og ut endetarmen!!(har eg aldri gjort før!!!usj!)
som er ein svart tråd på ryggen.
Ha på Sweet and chillisaus -
og steik til dei blir raude - ikkje for lenge !
mmm
2ooC i 20 min.
Godt jobba, Anja!
(eit må ha)
Bland 1/2 kg kjøttdeig
2 fedd kvitløk
1/4 ts pepper
1 ts salt
2 sjalottløk
2 ts tørka timian
2 ss karri
1/2 ts cayannepepper
Ha i 2 heile egg underveis
Rør i 1 dl fløte tilslutt.
Ja dei var gode, Leif !!
av 1 beger creme fresh
grasløk
kvitløk
sitron
salt og pepper
Ha god salat og godt brød på bordet.
Stille rundt bordet - godt tegn !!!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar