mandag 19. oktober 2009

Tapas

Dadler a la Ibsen
(eit må ha)
Ta ut steinen av dadlane, surr bacon rundt og
fest med tannpirker(uten smak;))
Steikast ...

... og et !!! mmmmmm

Cherrytomater i balsamicoeddik:
1 dl balsamicoeddik
1 god neve sukker
Kok opp - og reduserast til ca halvparten -
10 - 20 minutter - ha i tomatane.
Lurt å gjere på førehand så det får kjølt seg ned.
Sausen kan brukast til dressing eller dipp på bordet .

Kyllingklubber:
(eit må ha, syns Solveig)
Grillkrydder på nokon
Sitron, rosmarin, salt og pepper på nokon.
Steikast på 200C ca 20 min.

"Det var ikkje godt, men nyyydelig" fra Solveig

Scampi:
(eit må ha)
Ta av skallet og ut endetarmen!!(har eg aldri gjort før!!!usj!)
som er ein svart tråd på ryggen.
Ha på Sweet and chillisaus -
og steik til dei blir raude - ikkje for lenge !

Kristine sin favoritt !!!
mmm
Råsteikte pote med olivenolje, rosmarin, havsalt og pepper.
2ooC i 20 min.
Honningmelon omfavna av serranoskinke.
Godt jobba, Anja!
Nydelig dandert, Torbjørn ;-)

Andreas sine karriboller:
(eit må ha)
Bland 1/2 kg kjøttdeig
2 fedd kvitløk
1/4 ts pepper
1 ts salt
2 sjalottløk
2 ts tørka timian
2 ss karri
1/2 ts cayannepepper
Ha i 2 heile egg underveis
Rør i 1 dl fløte tilslutt.
Ja dei var gode, Leif !!
Kjøttbollane er nydelig å dyppe i rømmedressing
av 1 beger creme fresh
grasløk
kvitløk
sitron
salt og pepper
Ha god salat og godt brød på bordet.
Stille rundt bordet - godt tegn !!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar