4 stk kyllingfilet
8 skiver bacon
4 ss kremost naturell
4 stilk frisk timian
salt og pepper
Tilbehør:
1 pose knaskerøtter
1 raudløk
1 pk sukkererter
1 boks kokosmelk
salt og pepper
pressa sitronsaft
(1 dl hakka frisk koriander - det hadde ikkje vi)

Skjer et snitt i kyllingfiletane og smør ei skei med kremost og hakka timian,
salt og pepper.

Surr bacon rundt filetane og fest med grillspyd eller
tannpirkare (utan smak !!)

Steik gulrøtter og raudløk ...

og ha i sitronsaft, salt og pepper.

Ha i kokosmelk og kok nokre minutter.

Legg i sukkererter (og hakka koriander) ...
og server med ris .... mmmm
Kva venter du på, Solveig ??

Åja ... mmm ... heldige du :-)


Med Toro sjokoladefondant var dette ein perfekt litlelaurdag
... med litt vondt i magen for enkelte ... kven kan det være ?
Kjempefin blogg!!! Her var det mykje fristande. Fine og informative bilete!
SvarSlettB-I